Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمود عباسی» روز چهارشنبه در نشست با اعضای هسته مرکزی کلینیک و انجمن تخصصی حقوق کودک استان مرکزی در اراک افزود:  این کلینیک‌ها با استفاده از ظرفیتهای موجودایجاد شده‌اند و حتی یک ریال از بیت المال برای آنها هزینه نشده است.

وی اظهار داشت: بهترین ابزار برای کنترل آسیبب‌های اجتماعی در حوزه زنان، کودکان و سالمندان، ایجاد کلینیک‌های حقوقی است، زیرا ماهیت آکادمیک دارند، هرچند برخی از کشورها این امر را به بستر اجتماع منتقل کرده‌اند، تا مردم بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی بیان کرد: کلینیک‌های حقوق کودک یک سازوکار علمی و هدفمند به منظور تحقق اهداف بلند در راستای حمایت از حقوق کودک را دنبال می‌کنند و پایه و اساس آنها در شوراهای شهر و شهرداری‌ها دیده شده است.
وی گفت:۱۵  جلد کتاب حقوق کودک نیز تدوین شده که به زودی در اختیار انجمن و کلینیک‌ها قرار می‌گیرد و این کتاب ها به گونه‌ای است که برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال به شکل داستان و نقاشی آموزش داده می‌شود و برای سنین ۱۲ تا ۱۶ سال نیز آموزش های تخصصی با موضوعات مختلف مدنظر قرار گرفته است.
معاون  حقوق بشر و اموربین الملل  وزیر دادگستری ادامه داد: این موضوع در کنار شهر دوستدار کودک پیش می‌رود و در واقع مکمل یکدیگر خواهند بود و می تواند اثربخشی بیشتری به همراه داشته باشد.

معاون حقوق بشر و  امور بین الملل وزیر دادگستری  افزود: مشاوره و مدیریت آسیب‌های اجتماعی در این کلینیک دنبال می شود، و به محض اینکه آسیبی در یک کودک را مشاهده کنند، موضوع را به بهزیستی، دستگاه قضایی و یا سایردستگاه‌های مرتبط ارجاع می‌دهند.

وی  خاطرنشان کرد:  با تشکیل معاونت حقوق بشر و امور بین‌الملل در وزارت دادگستری در دولت تدبیر و امید، راه اندازی کیلینک‌های حقوق شهروندی نیز مدنظر قرار گرفته و تاکنون ۱۰۰ واحد از این نوع در استان‌های کشور فعال شده است،
عباسی اظهار داشت: فعالیت  این کلینیک‌ها به امکانات زیادی نیاز ندارد و و در این راستا نیز باید از کمک‌های مردمی و خیران بهره‌گیری شود.
وی تصریح کرد: مقرر شده مدیریت این کلینیک‌ها به افراد دانشگاهی داده شود و باید مشاوره از طریق وکلا و دانشجویان حقوق پیش رود وآغاز به کار این کلینیک‌ها با  حضور یک شورای پنج نفره باشد.
وی بیان کرد: در بررسی‌های صورت گرفته از اورژانس‌های اجتماعی و خانه‌های امن، مشخص شده، خشونت خانگی و  اقدامات علیه زنان به ویژه از زمان شیوع ویروس کرونا افزایش چشمگیری داشته که می‌طلبد آموزش‌های لازم در این راستا بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
‌وی تاکید کرد: البته آموزش در حوزه کودک را نمی‌توان به دست هر کسی سپرد و این بخش نیاز به تخصص‌های ویژه خود دارد که باید از از متخصصان امر بهره‌گیری کرد.
معاون حقوق بشر و اموربین الملل وزیر دادگستری اضافه کرد: در طرح دلنوشته‌های کرونا، یک‌هزار اثر دریافت شده است که ۲۰۰ اثر برگزیده شده است و در عرصه بین الملل نیز منتشر می شود.
عباسی بیان کرد: طرح پیمایش حقوق کودک در سطح ملی به صورت نمونه آزمایشی در اصفهان آغاز شده است و پیش بینی شده تا در مدت ۶ ماه آتی این طرح در کل کشور اجرا شود.
وی گفت: مراکز اصلاح و تربیت کشور و استان مرکزی بالاتر از استانداردهای مورد نطر را دارا هستند اما با این وجود با مشکلاتی نیز دارند و بحث  آموزش های مهارتی باید پس از خروج از کانون مورد توجه ویژه قرار گیرد و قطع نشود.

شرکت در آیین اختتامیه مسابقه ملی دل نوشته کودک و کرونا ، نشست شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی ملی و منابع طبیعی استان و کنواسیون حقوق کودکان از دیگر برنامه های سفر معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری به استان مرکزی است.

برچسب‌ها وزارت دادگستری محمود عباسی معاونت حقوق بشر و امور بین الملل استان مرکزی حقوق کودک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت دادگستری محمود عباسی معاونت حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری محمود عباسی معاونت حقوق بشر و امور بین الملل استان مرکزی حقوق کودک اخبار کنکور حقوق بشر و امور امور بین الملل وزیر دادگستری کلینیک ها استان مرکزی حقوق کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۵۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: اولین و بزرگترین مولفه در توسعه اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در سیستان و بلوچستان بحث امنیت است.

حجت الاسلام علی موحدی‌راد در شورای قضایی استان اظهار کرد: زمانی که برای آئین معارفه به سیستان‌وبلوچستان رسیدم مردم این استان با چهره‌های بشاش و مصمم و با آغوش گرم به استقبال بنده آمدند، انصافا احساس کردم به وطنم برگشته‌ام، با توجه به اینکه مردم هر استانی می‌خواهند مدیری که منصوب می‌شود از خودشان باشد بنده نیز سعی می‌کنم به صورت مضاعف و بیش از یک هموطن در این استان کار و تلاش کنم چرا که مردم صبور، فهیم، ولایتمدار، قانع و بصیر استان شایسته خدمات بیشتری هستند.

وی بیان کرد: اولین و بزرگترین مولفه در توسعه اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در سیستان و بلوچستان بحث امنیت است.

حجت الاسلام موحدی راد خاطرنشان کرد: کسی که از ترور و تروریست حمایت می‌کند و حاضر نیست یکسری از اقدامات را محکوم کنند به دروغ و کذب نام بلوچ را می‌آورند. اگر عزت مردم بلوچ و سیستانی را بخواهند قطعا این اقدامات را محکوم و در برابر آن سکوت نمی‌کنند.

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: در دستگاه قضا همراه و همدل با همه دستگاه‌های نظامی، انتظامی، امنیتی دست به دست هم می‌دهیم و هر کس که قصد تعرض به امنیت این استان را دارد به شدت با آن برخورد می‌کنیم.

وی گفت: برخی از افراد از یکسری موضوعاتی که در استان اتفاق می‌افتد در برخی از مناطق حمایت می‌کنند این نظام، نظام صبور و مقتدری است باید از روزی ترسید که آن روی سکه را به شما نشان دهند.

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان بیان کرد: اسرائیل و آمریکا عملیات خود را مخفیانه، آرام و بی سر و صدا انجام می‌دهند که بعد صدای آن به گوش دیگران می‌رسد اما بعد از واقعه کنسولگری ایران، از رهبر معظم انقلاب گرفته تا سایر رده‌های نظامی و انتظامی همه مردم اعلام کردند این اقدام را بی جواب نمی‌گذارند.

وی تصریح کرد: اسرائیل، آمریکا، فرانسه، انگلیس، دولت های غربی و اروپایی با همکاری بعضی از کشورهای عربی دست به دست هم دادند که اجازه ندهند حریم هوایی و زمینی فلسطین که به دست رژیم غاصب افتاده مورد هجمه و حمله قرار گیرد.

حجت الاسلام موحدی راد بیان کرد: در گذشته اگر آمریکا می‌گفت ناو جنگی خود را می‌خواهد به حرکت در بیاورد در بعضی از کشورها دولتی‌هایشان و رئیس جمهورها عوض می‌شدند اما ایران رژیم غاصب صهیونستی را تنبیه کرد و هدف ایران تخریب و یا کشته شدن افراد نبوده بلکه می‌خواستیم به دشمنان بفهمانیم صبر و شکیبایی این نظام حد و حدودی دارد. همچنین می‌خواستیم به دشمنان بفهمانیم این لایه های شما در قبال هوشمندی و اقتدار سربازان پر افتخار این نظام چیزی نیست.

به گزارش ایسنا- به نقل دادگستری استان، موحدی راد تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران با اقتداری که دارد، همه دنیا را مات و مبهوت اقتدار خود کرد که می‌تواند در مقابل خود فروخته‌ها کوتاه نیاید اما این صبر از سر تعقل و هوشمندی است که شاید افراد غفلت زده به آغوش نظام برگردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قربانیان سیل در کنیا به ۲۲۸ نفر افزایش یافت
  • شکایت فعالان حقوق بشر از مقامات صهیونیست به دادگاه لاهه
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است