Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید احسان خاندوزی منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم در نشست خبری که با موضوع اولویت‌های مجلس آینده به همت بسیج دانشجویی در محل لانه جاسوسی آمریکا برگزار شد، با اشاره به ضعف‌های موجود در مجلس، گفت: اولویت‌های کشور گاه در مسیر تصمیم گیری‌های مجلس نادیده گرفته می‌شود، راهکار‌هایی وجود دارد که مجلس به اولویت‌های مهم و اصلی جامعه بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: شرایط اقتصاد کلان کشور در وضعیت ویژه‌ای است، باید مجلس هم راهبرد ویژه‌ای برای آن داشته باشد. ساختار معیوب بودجه ریزی کشور باعث نشود سهم بالایی از بودجه کشور هزینه امورات جاری می‌شود.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: کرونا موجب شده مشکلاتی ایجاد شود، به نظر می‌رسد در پاییز و زمستان مشکلاتی در حوزه اشتغال و بیکاری ایجاد شود و مجلس باید برای حل این مشکلات برنامه ریزی کند.

او با اشاره به مشکلاتی که در حوزه کسب و کار وجود دارد، گفت: انحصار نهاد‌ها در صدور مجوز اگر برداشته شود و نظام تایید کسب و کار‌ها اصلاح شود، می‌تواند میزان بالایی اشتعالزایی کند.

خاندوزی با اشاره به لزوم رفع بی عدالتی‌های مالیاتی گفت: باید بحث بی‌عدالتی مالیاتی اصلاح شود تا هم فرار‌های مالیاتی و هم معافیت‌های مالیاتی رفع شود. اصلاح ساختار بودجه در کشور از سال ۹۷ مطالبه رهبر انقلاب بوده، سند‌های خوبی هم تهیه شد، ولی در بودجه سال ۹۹ دیدیم که ردپای بسیار اندکی از اصلاحات وجود داشت که نیاز است در سال ۱۴۰۰ قواعدی وجود داشته باشد که بودجه در چارچوب این اصلاح بودجه‌ای نوشته شود.

او با اشاره ضعف نظارتی مجلس دهم تأکید کرد: در اجرای حاکمیت قانون، با ضعف در بخش نظارت مواجه هستیم. همچنین باید ظرفیت‌های کمیسیون‌های تخصصی مجلس تقویت و برای آن چاره اندیشی شود. حل این موضوع موجب می‌شود تا طرح‌ها و لوایح سریع‌تر و قوانین راحت‌تر تصویب شود و یک طرح، لایحه و یا اصلاح قانونی، چند دوره در مجلس‌های مختلف باقی نماند.

خاندوزی گفت: فقدان راهبرد‌های تقنینی و نظارتی، یکی دیگر از عیوب ساختار مجلس است، باید نظام رتبه بندی طرح‌ها و لوایح بازنگری شود، تا اولویت‌های مردم در مجلس یازدهم در دستور کار نمایندگان قرار گیرد.

او همچنین با اشاره به شیوع ویروس کرونا و ایجاد مشکلاتی که برای اقتصاد کشور ایجاد شد، افزود: پیش بینی بنده این است که براساس بررسی‌های مختلف، در پاییز امسال، نرخ بیکاری در مقایسه با سال‌های گذشته به بالاترین آمار خود برسد؛ لذا باید برای رفع این مشکل و بیکاری چاره اندیشی کرد، هر چند که پیشنهاد جمعی از نمایندگان در رفع مسئله اقتصادی در حال تدوین است، اما در شرایطی که دولت نمی‌تواند به اشتغال کمک کند، باید ظرفیت‌های موجود را آزاد کند.

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم مجلس گفت: باید طوری برنامه ریزی شود که بدون نیاز به بودجه‌های عمرانی و با برداشتن انحصارها، مانند مجوز‌های اشتغال در بخش کسب و کار، سهولت برای کار آفرینان در این زمینه ایجاد کنیم.

او در پایان اظهار کرد: مجلس یازدهم انقلابی ولایی است و سعی در رفع مشکلات خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: احزاب و تشکل ها مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم ویروس کرونا مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۸۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی

همایون سامه یح، با بیان اینکه بی‌توجهی به مشکلات پرستاران سلامت کشور را به مخاطره می‌اندازد، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آن ها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، ادامه داد: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آن ها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری ۱۰ میلیون تومان است و از این مبلغ حدود ۹ میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجر به ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تأثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستار با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوءاستفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آن ها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآور شد: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور